Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מיץ קייל ותרד

מצרכים:

30 גרם עלי קייל
30 גרם עלי תרד
100 גרם פרוסת אננס
250 גרם פלחי תפוז

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את התפוז, ומסירים את ליבת האננס וקליפתו.
  2. חותכים לחתיכות בגודל מתאים.
  3. שוטפים את התרד, וחותכים אותו לחתיכות בגודל המתאים.
  4. מעבירים את ידית המיצוי (מסחטת דור שני) למצב "סגור".
    מכניסים את התפוז תחילה, מעבירים את הידית למצב "חצי פתוח" להוצאת חלק מהסיבים וממשיכים להכניס את שאר המצרכים (קודם העלים, ובסוף האננס).
סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

הרשמה למועדון לקוחות

וקבלו ראשונים עדכונים על הטבות ומבצעים

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.